El Festival de Cinema Fantàstic de Sitges i el Cinema Natura de Cervelló agermanats

Cultura.

Una imatge de la presentació.
Una imatge de la presentació.

El director del Festival de Sitges, Àngel Sala, va reivindicar durant l’acte “la cultura com a refugi dels valors”. Una filosofia que acull i representa el Festival de Cervelló , que tal com va destacar el seu director, Roc Checa, “és un clam des de Cervelló al món per defensar la natura, la seva preservació i tot a través de l’art i la creativitat”.

L’alcalde del municipi, José Ignacio Aparicio, va donar les “gràcies al Festival de Sitges per acollir-nos, perquè tots som fantàstics si apostem per la cultura”.

En aquest sentit, la regidora de Cultura, Montse Canas, va refermar l’aposta de l’Ajuntament de Cervelló per un festival que “és ja marca del nostre poble”, i el director de comunicació, Carles Checa, va valorar “la implicació de les persones participants que veuen en el festival un lloc on no només veure històries, sinó també explicar-les”.

Amb aquesta presentació a Sitges comença una sèrie de col•laboracions i sinergies entre ambdós festivals que aportaran més projecció i oportunitats per continuar cuidant la natura i el privilegiat entorn del municipi.

El Festival Cinema Natura de Cervelló se celebra des de l’any 2018 i cada any veu incrementat el nombre de participants i d’activitats paral•leles organitzades durant el certamen. La 6a edició tindrà lloc de l’1 al 4 de juny de 2023.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article