Jesús Naharro alcalde d’ Abrera escollit de nou candidat pel PSC

Política.

Arxiu.
Arxiu.

Aquest ha agraït a la militància el seu suport i la seva confiança i ha refermat la voluntat de “tornar a ser l’alcalde d’Abrera, de totes i tots per seguir treballant pel municipi d’Abrera, amb el màxim esforç, il•lusió, passió i intensitat”.

Naharro ha destacat “l’experiència al front de l’Alcaldia des de l’any 2015 per continuar treballant al servei d’Abrera amb intensitat i il•lusió un projecte coherent, sensible amb la ciutadania, proper a les persones, amb el qual aconseguirem millorar la vida de totes les nostres famílies”.

El cap de llista per al PSC-CP d’Abrera a les pròximes eleccions municipals del diumenge 28 de maig de 2023 ha aconseguit el suport unànime de la militància en el procés de primàries, que s’ha dut a terme a la seu del PSC-CP del municipi. Finalitza així el procés que el PSC va posar en marxa, per tal d’escollir el seu candidat d’una manera transparent, oberta i amb la participació de tots i totes les militants.

Naharro també ha posat de manifest que continuarà treballant per a Abrera “amb més energia que mai, amb la certesa que estem preparats i preparades per donar respostes reals i efectives a la ciutadania davant qualsevol situació, com hem demostrat amb la gestió de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19 i els seus efectes”.

Jesús Naharro ha assegurat durant la seva intervenció en l’assemblea d’elecció que, en un tercer mandat, continuarà desenvolupant el seu nou projecte.

Per últim, el candidat a l’alcaldia d’Abrera ha estat contundent en afirmar que el compromís de Jesús Naharro amb la ciutadania del municipi serà “donar solucions als problemes reals”.

I ha acabat recordant als i les presents que “amb vosaltres, amb el vostre suport, continuarem treballant pel nostre municipi. Ara, amb més contundència que mai, hem de continuar apostant per Abrera amb planificació, projecte, il•lusió i visió de futur”.

L’assemblea abrerenca ha comptat amb l’assistència de Joaquín Fernández, secretari de política municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya, qui ha posat en relleu que “l’alcalde i company Jesús Naharro està fent una magnífica labor en el municipi d’Abrera."

La direcció del PSC, que encapçala Salvador Illa, "vol mostrar el seu suport i reconeixement a la tasca realitzada per l’alcalde i el seu equip des de 2015. Sempre estarem al costat dels companys i companyes de partit i treballant pels veïns i veïnes d’Abrera”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article