22 alumnes de secundària de Molins de Rei es formen com Agents de Salut Juvenils amb l’objectiu de promoure la salut entre les persones joves

Salut.

Una imatge de la presentació.
Una imatge de la presentació.

Els i les Agents de salut juvenils (ASJ) són joves que es formen en l’àmbit de la salut per poder esdevenir referents i promoure un estil de vida saludable.

Les sessions formatives tenen com a objectiu principal crear nous grups de persones joves i facilitar-los les eines necessàries per reforçar i potenciar la seva implicació en el teixit associatiu del municipi així com en accions de voluntariat.

En aquesta edició, han participat 22 alumnes de 4t de l’ESO de l’INS Bernat el Ferrer i de l’INS Lluís de Requesens, els quals han rebut una formació de 10 hores, repartides en dues sessions (5 i 14 d’octubre), a la Federació Obrera.

Aquesta formació ha estat impartida per l’organització Joves per a la Igualtat i la Solidaritat (JIS), que treballen, des de fa més de 20 anys, per la solidaritat, la igualtat i promouen el treball socioeducatiu entre les persones joves.

L’Ajuntament de Molins de Rei promou la informació i la dinamització entre els i les joves dels centres de secundària de la Vila a través del programa PIDCES del Punt Jove; un programa adreçat a tot l’alumnat de l’ESO, Batxillerat i Formació Professional de Molins de Rei, sobre els diferents àmbits de la seva vida.

La formació d’Agents de Salut Juvenils, en la que Molins de Rei hi participa des de l’any 2016, s’emmarca en aquest programa, en aquest curs 2022-23 es preveuen més de 200 activitats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article