El passat divendres 21 Esquerra Republicana va presentar el seu alcaldable a les municipals de Sant Joan Despí Josep Bracons

Política.

Amb la presència del President del partit, Oriol Junqueras.
Amb la presència del President del partit, Oriol Junqueras.

L'acte es va celebrar a la Plaça de la Sardana de Sant Joan Despí, amb l'assistència de centenars de persones, que van escoltar amb atenció el candidat Bracons i també el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras.

Josep Bracons va proposar una altra manera de governar la ciutat, que defugi del model socialista que, després de 4 dècades de majoria absoluta a l'ajuntament, "mostra signes d'esgotament i evidents vicis en la manera d'interactuar amb la ciutadania i amb les entitats locals".

Bracons, en el seu discurs, va fer palès el cansament ciutadà per la implementació de polítiques de "cara a la galeria", d'ecologisme i mobilitat "de postal" i d'un culte a la personalitat de qui ocupa l'alcaldia que és ben palès al Butlletí Municipal, degradat a pamflet partidista per l'equip de govern municipal.

El candidat, gran coneixedor de la realitat de Sant Joan Despí, també va descriure les problemàtiques de la ciutat, tot destacant la dificultat d'accés a l'habitatge de lloguer a preu raonable per a moltes famílies i joves de la ciutat.

L'acte, conduït per la cap de campanya i membre de la propera Executiva Nacional d'ERC, Marta Molina, va comptar amb la presència d'Oriol Junqueras, qui va parlar dels orígens d'Esquerra Republicana com a referent del republicanisme i va fer èmfasi en el valor dels moviments veïnals, especialment en l'entorn metropolità, creat a partir de l'esforç reivindicatiu dels veïns i veïnes des dels anys 70; així mateix, va accentuar la vocació d'ERC per convertir-se en l'aglutinador de totes aquelles persones que estimen la democràcia i la llibertat.

Mar Besses, regidora del Jovent Republicà a l'ajuntament, reivindicà una ciutat pel jovent, una ciutat feminista i veritablement sostenible, amb oportunitats i serveis que "que no fomentin, com passa ara, que el jovent hagi de marxar de la seva ciutat per emancipar-se."

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article