Una trentena de parelles de Molins de Rei celebren l’aniversari de les Noces d’Or

Societat.

L’acte, celebrat al pati de Ca n’Ametller, ha estat presentat per l’actriu i cantant, Marta Tugas.
L’acte, celebrat al pati de Ca n’Ametller, ha estat presentat per l’actriu i cantant, Marta Tugas.

El dissabte, 22 d’octubre, s’ha dut a terme, per primera vegada, un acte d’homenatge a les parelles que porten 50 anys de casats els anys 2020, 2021 i 2022. A causa de la situació sanitària, la celebració, que havia de tenir lloc el 2020, s’ha hagut d’ajornar fins enguany.

En el moment de l’arribada cada parella s’ha fet una fotografia al photocall, i, tot seguit, s’ha realitzat la marxa nupcial. També hi ha hagut una actuació musical amb cançons de l’any de casament (1970-1972) per amenitzar la celebració i un aperitiu.

Per finalitzar la jornada s’han lliurat els obsequis a totes les parelles: una flor i un díptic amb la imatge del casament de cada parella i text commemoratiu.

La regidora de Gent Gran, Jessica Revestido, ha agraït la tasca a les persones que han organitzat l’acte i ha animat a tornar-ho a fer l’any vinent. Ha explicat que “per primera vegada l’Ajuntament celebra aquesta data tan assenyalada per les parelles de Molins de Rei, en un moment on celebrar ha estat i continua sent complicat. Per això, retre aquest homenatge als molinencs i molinenques que han celebrat els 50 anys de convivència, és, com a mínim, de rebut”.

En aquest sentit, l’alcalde de la Vila, Xavi Paz, ha volgut felicitar a totes les parelles i ha assegurat que “és un plaer acompanyar a totes les parelles en aquest dia tant emotiu en que celebren 50 anys d’enllaç i compromís”, tot recordant que es tracta d’una activitat emmarcada en la programació del ‘Mes de la Gent Gran’.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article