83 famílies del barri de la Solana de Sant Andreu de la Barca sense aigua corrent per un incendi a la finca

Societat.

A les comprovacions que s’han fet s’ha determinat que l’estructura de l’edifici no està afectada.
A les comprovacions que s’han fet s’ha determinat que l’estructura de l’edifici no està afectada.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha establert diverses mesures de suport a les famílies afectades per l’incendi que ha afectat l’aparcament que hi ha al carrer de la Riera Canals.

L’incendi ha afectat la mancomunitat de veïns que hi ha a aquest emplaçament, on hi ha cinc comunitats, i que dona als carrers del Doctor Vila i de la Riera Canals. En total són 83 famílies afectades, que no poden fer servir l’aigua per la situació en que han quedat les canonades de l’edifici.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, s’ha reunit amb els veïns afectats per poder conèixer la seva situació i les seves necessitats.

Arran d’aquestes reunions, s’ha establert un protocol d’emergència que passa per habilitar cabines sanitàries, amb urinaris i rentamans, al carrer Doctor Vila, i les famílies afectades podran fer servir les dutxes del complex poliesportiu de l’Onze, durant el seu horari habitual, i les del poliesportiu Josep Pla.

En aquest cas es podran fer servir de 18 hores a 22.30 hores, quan no hi ha activitat lectiva al centre. L’estacionament regulat dels carrers Sant Felip Neri i Guatemala serà lliure per als afectats pel sinistre. Algunes de les famílies amb necessitats especials tindran allotjament d’emergència a hotels de la ciutat.

Tècnics municipals col•laboren amb els representants de les comunitats i els pèrits de les seves companyies d’assegurances per provar de fer una obra provisional que permeti utilitzar el servei de subministrament d’aigua fins que es faci l’obra definitiva, d’una envergadura important.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article