L’ actual alcalde de Cervelló optarà a la reelecció per tercera vegada

Política.

Arxiu.
Arxiu.

José Ignacio Aparicio, ha estat escollit aquest dilluns com a candidat a l'alcaldia després que hagi rebut el suport unànime de la militància de M'estimo Cervelló en una assemblea extraordinària. Seran les seves terceres eleccions com a cap de llista: va ser el candidat el 2015 i el 2019 i en ambdues ocasions va ser escollit alcalde.

"Moltes gràcies per la vostra confiança. És tot un orgull encapçalar el projecte polític que ha aconseguit treure Cervelló de la resignació i il•lusionar de nou les nostres veïnes i veïns", ha expressat.

Aparicio ha recordat que "quan vam arribar a l'alcaldia, l'any 2015, Cervelló tenia molts problemes enquistats, com ara la manca de col•lectors en bona part de les urbanitzacions."

Ara, 7 anys després, "la ciutadania sent que el municipi està millor i que tenim el millor projecte de futur per al poble. S'han posat moltes llavors en tots els àmbits, des de l'habitatge, la mobilitat sostenible o els serveis a les persones, a la millora d'equipaments, l'equilibri pressupostari o l'impuls de l'economia circular."

L'alcalde de Cervelló també ha manifestat que ha estat un mandat difícil, marcat per la pandèmia i les conseqüències econòmiques i socials de la situació mundial, però que "des de l'Ajuntament hem impulsat moltes mesures per evitar que ningú es quedés enrere."

D'altra banda, Aparicio ha manifestat que se sent "amb la mateixa il•lusió del primer dia per seguir transformant Cervelló en clau social i sostenible. El meu compromís, si les veïnes i veïns així ho ratifiquen a les urnes, és seguir millorant des de l'estabilitat i la proximitat per continuar fent progressar i avançar el nostre municipi."

José Ignacio Aparicio (Barcelona, 1964) és periodista i publicista de formació. Ha treballat per a diferents ajuntaments (Esplugues, Barcelona, Viladecans i Sant Joan Despí) en temes relacionats amb el civisme, els serveis a les persones i la comunicació. Va entrar en política l'any 2011 com a regidor independent del PSC a l'Ajuntament de Cervelló.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article