Detingudes quatre persones a Sant Esteve Sesrovires que es feien passar per operaris de la llum

Societat.

Des de la Policia Local es recorda que les visites de comercials de llum o gas que no s’han sol•licitat no estan permeses.
Des de la Policia Local es recorda que les visites de comercials de llum o gas que no s’han sol•licitat no estan permeses.

La Policia Local va detenir divendres quatre individus amb antecedents que es feien passar per operaris d’una companyia d’electricitat. La col•laboració ciutadana i la ràpida intervenció policial van evitar que acabessin perpetrant robatoris.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 11 del matí quan veïns de la zona de l’escola Vinya del Sastret van alertar de la presència d’un vehicle amb persones en actitud sospitosa.

Un mosso fora de servei va aturar un dels individus i tres més van fugir a peu. Una patrulla de la Policia Local va interceptar-ne un segon. La Policia Local va donar avís a Mossos d’Esquadra de Martorell i a les policies de Masquefa i d’Abrera per tal de localitzar les altres dues persones fugides que finalment es van localitzar a la benzinera del polígon Ca n’Estella.

L’actuació policial conjunta va permetre la detenció i fustrar el possible delicte. Dos dels detinguts van passar a custodia de Mossos per tenir requisitòries judicials. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article