Castelldefels incorpora noves bonificacions socials per garantir l'accés de tot l'alumnat a l'Escola Municipal de Dansa

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

L'Ajuntament de Castelldefels ha fet un pas més en la millora de l'accessibilitat de tota la ciutadania, independentment de la seva situació econòmica, als serveis municipals.

A partir d'aquest curs escolar, l'alumnat de l'Escola Municipal de Dansa comptarà amb noves bonificacions socials que poden arribar fins al 70% de la quota mensual.

Jordi Maresma, primer tinent d'alcalde de Drets i Ciutadania i regidor de Cultura a l'Ajuntament de Castelldefels, ha explicat que "introduir bonificacions socials a la política de preus de l'Escola de Dansa ens permet fer-la més accessible i equitativa per no deixar a ningú enrere.

El republicà a clòs manifestant que "Seguim posant l'accent en la igualtat d'oportunitats, aquest cop fent un reconeixement explícit al valor pedagògic de la dansa, tal i com ja vam fer en el seu moment amb la programació cultural del Teatre Plaza."

L'accés a la cultura és un dret que cal garantir, que dignifica la persona i que normalitza la seva inclusió plena a la societat. Amb aquesta mesura es vol garantir que la pràctica artística i cultural formi part de la trajectòria formativa de la ciutadania de Castelldefels, independentment de la situació econòmica en què es trobi.

Per accedir a aquests descomptes cal sol•licitar-ho a través del portal de tràmits de l'Ajuntament de Castelldefels. Allà hi trobaran tota la informació relativa a la documentació que s'ha de presentar, els terminis i els barems establerts per obtenir les bonificacions.

Les famílies poden fer el tràmit un cop formalitzin la matrícula a l'escola. I, excepcionalment, durant el curs 2022-2023, els terminis seran flexibles, atès que la data d'entrada en vigor es produeix amb el curs ja iniciat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article