El Mercat Municipal del Prat distingit amb el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Sis comerços de les comarques de Barcelona han rebut el Premi Nacional d'Establiments Comercials Centenaris 2022. En concret s'ha reconegut el segle d'història de sis establiments ubicats, respectivament, al Maresme, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Vallès Oriental i el Garraf: el Restaurant Can Dimas (Mataró), el Mercat Municipal del Prat (El Prat de Llobregat), l'Estació de Servei Fitó (Badalona), Calçats Angulo (Mollet del Vallès), el Restaurant La Fitorra (Hotel Cèsar) i Teixits la Rosa, tots dos establiments de Vilanova i la Geltrú (Garraf).

Els Premis Nacionals d'Establiments Comercials Centenaris són una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, per mitjà del Consorci de Comerç Artesania i Moda del departament d'Empresa i Treball.

L'objectiu d'aquests guardons és distingir els establiments comercials i mercats municipals en actiu que al llarg de cent anys o més han ofert un servei de qualitat i personalitzat a la seva clientela, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s'han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

En total enguany s'han atorgat 22 distincions: 20 a comerços i mercats municipals pels seus de cent anys o més d'història, i 2 a establiments comercials i mercats amb cent cinquanta anys o més d'història.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article