Fitxatge estrella pel PSC Martorell Javier González director del CITILAB Cornellà candidat a alcalde per les municipals del 2023

Política.

La candidatura de González (al mig de la foto repartint octavetes) ha rebut l'aval del 92% de l'agrupació.
La candidatura de González (al mig de la foto repartint octavetes) ha rebut l'aval del 92% de l'agrupació.

L'alcaldable socialista coneix de primera mà el funcionament de l’administració local: va ser durant 9 anys regidor a l’Ajuntament de Martorell, on va estar tant a l’oposició com al govern (amb responsabilitats en àrees tan importants com són la policia local, protecció civil, joventut o polítiques transversals).

També va ser conseller comarcal del Baix Llobregat, a nivell orgànic, ha estat primer secretari de l'agrupació de Martorell, membre de la direcció comarcal, conseller de federació i conseller nacional.

En el seu primer discurs com a candidat ha volgut agrair a la militància la confiança dipositada i ha explicat els seus objectius. “Vull ser el proper alcalde de Martorell per construir amb les veïnes i els veïns una ciutat més humana, igualitària, verda i avançada. Vull que la nostra prioritat siguin les persones, la seva qualitat de vida i el seu benestar”, expressava.

I continuava, “vull una ciutat que protegeixi els drets socials i que resolgui els problemes i les necessitats reals de la comunitat per no deixar ningú enrere. Vull una educació i una formació de qualitat, que tinguem un treball digne justament remunerat i que puguem accedir a un habitatge accessible en el qual ens hi sentim segurs.”

González també ha dit que si és escollit alcalde treballarà per una ciutat que lluiti contra el canvi climàtic i que sigui referent en àmbits com la innovació, la modernitat o la prosperitat: “Vull un Martorell que lideri la transformació social, ecològica i digital. Vull un Martorell competitiu, que generi nous llocs de treball i que ajudi a crear noves empreses.”

“Estic molt il•lusionat per aquesta nova etapa que encetarà el nostre municipi a partir del 28 de maig de 2023. Per això, us animo, companyes i companys, a construir amb els veïns i les veïnes una gran majoria social per fer de Martorell una ciutat que estigui a l’avantguarda del progrés”, ha conclòs.

Javier González Abad té 48 anys, és enginyer de Telecomunicacions i té un Màster en Administració i Direcció d’Empreses i un altre en Innovació i Transformació Digital, actualment és el Director Gerent del Citilab de Cornellà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article