L'escola El Garrofer de Viladecans Premi d'Hàbits Saludables del Consell Esportiu del Baix Llobregat

Societat.

Aquests premis estan dotats amb 3.000€.
Aquests premis estan dotats amb 3.000€.

Amb l'objectiu d'impulsar i donar suport a projectes que contribueixin a la millora general de la salut, l'educació en valors i el foment de la igualtat d'oportunitats, el CEBLLOB va posar en marxa per al curs 2019-20 la primera edició dels Premis d'Hàbits Saludables.

Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, han entregat aquest dimecres el guardó de la 3ª Edició dels Premis d'Hàbits Saludables a Isabel Ruiz , directora de l'Escola El Garrofer de Viladecans, i a Irene Fernández, mestra d'educació física i coordinadora del Pla Català d'Esport a l'Escola, pel projecte "Salut i Alegria".

En aquest acte, que s'ha dut a terme al propi centre educatiu, també hi han assistit Ricard Calle, Tinent alcalde de l'Àrea de Planificació Territorial i Esports, i Gisela Navarro, Tinenta d'alcalde del Servei d'Acció Comunitària.

Salvador Valls ha posat en valor els motius pels quals el Garrofer ha estat guardonat amb aquest premi per valor de 3.000€; destacant en primera instància el seu compromís per la promoció de l'activitat física i els hàbits saludables entre el seu alumnat. Així mateix Valls ha ressaltat el lideratge de la direcció i el caràcter proactiu de tot el seu equip per aconseguir l'èxit del projecte.

Destaca que la implicació de tota la comunitat educativa és fonamental per aconseguir la consolidació d'aquests hàbits de manera que l'alumnat pugui portar-los a terme de forma autònoma en el seu temps de lleure i alhora traslladar-lo a tot el seu entorn familiar.

Salvador Valls ha remarcat que amb accions com els Premis d'Hàbits Saludables, el CEBLLOB busca reconèixer les bones pràctiques i reforçar el vincle entre el món de la competició esportiva, l'educació i l'administració pública, sota el paraigua dels valors positius de l'esport i la promoció de la salut.

En aquest sentit recorda que el Juga Verd Play és el model de competició promogut des del Consell Esportiu amb la finalitat primera d'educar en valors a través de l'esport.

Al mateix temps, Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, ha felicitat l'escola pel premi i "per la implicació de tot l'equip docent en la implementació del projecte".

Carles Ruiz també s'ha referit a la convocatòria dels premis del Consell Esportiu del Baix Llobregat com "una molt bona iniciativa per potenciar els hàbits saludables i la promoció de l'activitat fisicoesportiva en el marc dels valors de l'esport en el entorn educatiu".

Per la seva banda, Isabel Ruiz ha compartit amb la mestra d'educació física del centre, Irene Fernández, l'agraïment al CEBLLOB pel premi. Al mateix temps, ha destacat la necessitat de promoure els hàbits saludables.

Afegeix que el caràcter transversal de totes les accions del projecte, implicant tot l'equip docent i aprofitant totes les activitats educatives és clau per fomentar conductes en pro de la salut tant física com mental.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article