Congelats els impostos i les taxes municipals per a l'any 2023 a Sant Joan Despí

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha decidit congelar els impostos, les taxes i els preus públics municipals per al proper any 2023. D'aquesta forma, el consistori vol donar suport a les famílies i al teixit econòmic local davant la difícil situació econòmica actual.

Les ordenances fiscals de Sant Joan Despí, que regulen el pagament d'impostos, taxes i preus públics municipals, es mantindran tal com fins ara i no s'apujaran l'any 2023.

Durant el Ple municipal d'octubre, l'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha explicat que "el govern municipal ha decidit congelar els impostos per l'any que ve donada la situació d'incertesa en què ens trobem. Tenint en compte que es congelaran els ingressos, treballarem en un pressupost prou eficient per atendre totes les necessitats i el desenvolupament de la ciutat".

La congelació de la pressió fiscal que aplicarà l'Ajuntament de Sant Joan Despí servirà per alleugerir la situació de les famílies i dels comerços de la ciutat, en l'actual context d'inflació elevada i d'encariment dels preus i de la factura dels suministres energètics.

Així, tots els impostos municipals es mantindran en els mateixos nivells que enguany -incloent-hi l'Impost de Bens Immobles (IBI), un dels principals impostos del sistema tributari local-, igual com les taxes i els preus públics. Així mateix, l'Ajuntament mantindrà l'any 2023 totes les bonificacions fiscals existents fins ara.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article