Màxima complicitat entre la alcaldessa de Gavà i CCOO

Societat.

Gemma Badia, juntament amb el primet d'alcaldia, Jordi Tort, han visitat el local de CCOO de Gavà.
Gemma Badia, juntament amb el primet d'alcaldia, Jordi Tort, han visitat el local de CCOO de Gavà.

Per tal de conèixer personalment les millores de condicionament i de reforma estètica del local del sindicat al del carrer Sarrià, número 3.

Josep M. Romero, secretari general de CCOO al Baix Llobregat, ha destacat que “un dels nostres objectius és millorar i dinamitzar els quatre locals del Baix Llobregat ,i ara tocava el de Gavà.”

I ha afegit que “volem millorar la nostra presència a la ciutat i a tota la zona delta del Baix Llobregat, perquè tenim una notable presència a moltes empreses, participem habitualment a la concertació social existent i volem ampliar el catàleg de serveis que oferim a les persones treballadores ”.

CCOO continua sent el primer sindicat del Baix Llobregat. A la zona delta (Gavà, Viladecans i Castelldefels) compta amb més de 2.000 persones afiliades, i 298 delegats i delegades elegides als seus centres per de treball en candidatures d’aquesta força sindical.

L’espai CCOO de Gavà ofereix assessorament laboral, sobre immigració, tràmits d’estrangeria, o dones, i també imparteix formació sindical adreçada a l’actiu sindical. Durant el que portem de 2022 s’han fet 402 consultes d’assessorament laboral/jurídic a aquest local.

L’any 2021 s’hi van atendre 234 consultes relacionades amb estrangeria. CCOO es planteja ampliar l’oferta del seu servei a la ciutadania activant un espai d’assessorament, informació i suport, obert i gratuït adreçat a la ciutadania en general.

I també a persones amb risc de vulnerabilitat socioeconòmica per poder completar de forma autònoma tràmits i sol•licituds de prestacions telemàtiques (Servicio Público de Empleo Estatal –SEPE-, Servei d’Ocupació de Catalunya –SOC.-, l'Ingrés Mínim Vital –IMV-, la Renda Garantida de Ciutadania –RGC-, ajuts socials d'habitatge, beques o altres tràmits escolars).

També està previst organitzar-hi diferents cursos i tallers, per exemple, amb l’objectiu de reduir la bretxa digital creixent a la nostra societat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article