Joan Borràs i Alborch actual alcalde del Papiol per ERC nou delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona

Política.

Arxiu.
Arxiu.

Borràs és Tècnic superior en desenvolupament i aplicació de projectes d’edificació. El 2016 obté el Certificat de participació amb avaluació positiva del postgrau de lideratge i habilitats directives de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En l’àmbit laboral, entre altres llocs a l’Àrea de Planejament Urbanístic de l’Ajuntament de Sabadell, va ser cap de l’Oficina d’Atenció Ciutadana d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sabadell de 2008 a 2015.

He estat tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Papiol del 1999 al 2011 assumint responsabilitat en les àrees d’Urbanisme, Medi ambient, Mobilitat i Transports, entre d’altres. Alcalde del Papiol des de 2015 fins a l’actualitat, llevat del període 2017-2019, quan va ser primer tinent d’alcalde.

Actualment, és vicepresident institucional de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i representant de l’AMB a la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article