INOVYN Martorell es converteix en INEOS Inovyn i presenta el seu nou logotip

Economia.

En els premis INOVYN d'enguany, es va revelar un nou logotip d'INOVYN, al qual aviat li seguirà una nova identitat de marca.
En els premis INOVYN d'enguany, es va revelar un nou logotip d'INOVYN, al qual aviat li seguirà una nova identitat de marca.

INOVYN va desvetllar oficialment el seu nou nom i logotip amb motiu de la cerimònia d'obertura dels Premis INOVYN 2022. El productor de vinils passarà a dir-se INEOS Inovyn. Amb el nou logotip, INOVYN s'alinea plenament amb la seva marca d'empresa com a membre de ple dret de la família INEOS.

La marca INEOS ha seguit enfortint-se al llarg dels seus 25 anys, amb el desenvolupament dels seus diferents negocis en els sectors químic, energètic, esportiu, higiènic, automobilístic i de la confecció.

"El nostre nou logotip i perfil visual mostra com hem arribat a compartir el mateix ADN i els mateixos valors en tot el Grup INEOS", diu Geir Tuft, director general d'INEOS Inovyn.

I continuava, "mostra la coherència en totes les nostres marques i és un pèsol a la nostra naturalesa comuna com a marca diversa, ambiciosa i compromesa, optimista, empoderada, de ment oberta, inflexible i audaç".

La nova direcció també marca un punt d'inflexió per al negoci d'hidrogen d'INOVYN, que passarà a dir-se INEOS Hydrogen. No obstant això, el nom de la majoria de les entitats legals i els productes comercials d'INEOS Inovyn romandran sense canvis.

INEOS Inovyn, que forma part d'INEOS, és el primer productor europeu de vinils i un dels tres primers del món, Amb una facturació anual de 4.500 milions d'euros, INEOS Inovyn compta amb uns 4.200 empleats i operacions de fabricació, vendes i màrqueting a 8 països d'Europa.

La cartera d'INEOS Inovyn consta d'una àmplia gamma de productes líders a la seva classe, distribuïts entre els vinils d'ús general, els vinils especials, els derivats orgànics del clor, el clor àlcali, l'hidrogen i les tecnologies de vinils. El volum de producció comercial anual d'INEOS Inovyn és d'uns 10 milions de tones.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article