El PSC assegura que “el govern d’ Olesa és un projecte esgotat”

Política.

La diputada visita amb el portaveu socialista al consistori, Fernando Vicente, diferents empreses i espais de la localitat.
La diputada visita amb el portaveu socialista al consistori, Fernando Vicente, diferents empreses i espais de la localitat.

La diputada del PSC del Baix Llobregat al Congrés, Sònia Guerra, va estar divendres passat a Olesa de Montserrat, on va visitar, amb el portaveu socialista al consistori, Fernando Vicente, les oficines de l’empresa d’autobusos TGO, companyia que opera en diferents comarques catalanes i que destaca pel seu compromís en l'àmbit social i de la igualtat; la Comunitat Minera Olesana, una històrica cooperativa d'aigua de la localitat; el mercat municipal i la seu de Càritas.

“Olesa ho té tot perquè li vagi bé: té un teixit empresarial, social i cultural molt fort. Només li manca una cosa: un govern municipal (Bloc Olesa i Junts) que estigui al costat de la ciutadania i que busqui resoldre les problemàtiques de les veïnes i els veïns en comptes de generar permanentment soroll”, ha afirmat Guerra.

La diputada socialista també ha manifestat que “la ciutadania sap que el PSC, gràcies a l’enorme treball que estan fent les companyes i companys, té un projecte il•lusionant que, a més, constitueix l’única alternativa al projecte esgotat del Bloc Olesà.”

Per la seva part, Fernando Vicente ha remarcat que el PSC té “un projecte que dona resposta a les problemàtiques concretes de la ciutadania. Volem governar per a la majoria social i no per a uns pocs com està succeint ara”.

“Necessitem un canvi que torni a il•lusionar les olesanes i els olesans, i aquest només vindrà de la mà del PSC, el partit que ha liderat les grans transformacions del nostre poble”, ha conclòs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article