Empresonat un home de 39 anys com a presumpte autor de deu robatoris violents a la via pública a Cornellà i Sant Feliu

Societat.

Al detingut se l'acusa de set robatoris violents a Cornellà i tres més a Sant Feliu comesos els darrers mesos.
Al detingut se l'acusa de set robatoris violents a Cornellà i tres més a Sant Feliu comesos els darrers mesos.

La investigació es va iniciar a l'agost d'enguany quan van augmentar els robatoris violents, concretament les estrebades de cadenes d'or, a persones d'edat avançada a Cornellà de Llobregat.

Els investigadors van analitzar els diferents robatoris i van concloure que els havia comès la mateixa persona i que podria ser el mateix autor d'altres robatoris violents, de la mateixa tipologia, que tenien lloc a la propera població de Sant Feliu de Llobregat.

Tot i que les indagacions policials es van veure dificultades pel fet que el lladre escollia les seves víctimes entre els col•lectius més vulnerables, tals com persones grans, amb minusvàlues o patologies incapacitants, fet que dificultava els reconeixements fotogràfics, a més a més, l'autor no tenia antecedents i no constava entre els habituals de les estrebades.

Finalment, i gràcies a, entre d'altres, l'anàlisi dels registres de compravenda de les joies sostretes van concloure que l'autor de les estrebades podia ser un veí de Sant Feliu de Llobregat.

Dimecres, 26 d'octubre, els investigadors van detenir el presumpte lladre en el municipi de residència i, al dia següent, van fer una entrada i perquisició en el seu domicili on els investigadors van trobar més proves de l'activitat delictiva del lladre. Entre altres, es van recuperar més joies que havia sostret en els robatoris.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article