Gemma Badia alcaldessa de Gavà consolidada per repetir el càrrec

Política.

L’ anterior president del Consell Comarcal Joaquim Balsera és un dels avals de Badia.
L’ anterior president del Consell Comarcal Joaquim Balsera és un dels avals de Badia.

La militància del PSC de Gavà ha avalat, per unanimitat, que l’actual alcaldessa de la ciutat, Gemma Badia, sigui la candidata de la formació en les properes eleccions municipals.

Un cop escollida, Badia ha volgut agrair el suport rebut de la militància: “Moltes, moltes, moltes gràcies. Gràcies per la vostra confiança. Gràcies per la vostra empenta. Gràcies per la vostra presència, ara i sempre. Gràcies per la força que em transmeteu avui aquí. Una força que he sentit des d’aquell 12 de juliol en el qual vaig ser escollida alcaldessa.”

“Vull seguir dedicant totes les meves energies i totes les meves capacitats en els veïns i les veïnes de Gavà. Són ells i elles la raó per la qual estem aquí. I nosaltres posem sempre les idees, les propostes i els projectes al seu servei. Idees, propostes i projectes amb un segell i uns principis irrenunciables de progrés, igualtat i justícia. Són els principis que els i les socialistes representem des de sempre i que ens han portat a liderar Gavà. Justament per això som el partit majoritari, perquè som el partit de la gent, que està amb la gent i que suma amb tota la gent”, ha afirmat.

L'alcaldessa també s’ha referit a la complexitat dels temps que estem vivint: “Ara toca generar certeses per consolidar els fonaments del futur que estem construint. I això què significa? Significa atendre les persones que més ho necessiten. Significa tenir uns barris de qualitat, on es visqui amb respecte, convivència, llibertat i seguretat."

I continuava, "Significa tenir una ciutat neta on els serveis públics funcionin. Significa tenir uns equipaments socials, culturals i esportius cada cop millors. Significa tenir una ciutat amb una sanitat pública de qualitat. Significa tenir una ciutat amb una educació de qualitat, on els professors treballin amb dignitat i on hi hagi beques com les que des de l’Ajuntament incrementem cada curs."

Assegurava que, "significa tenir una ciutat amb un habitatge digne i més accessible sobretot pels i les joves. Per això, estem duent a terme campanyes d’ajudes a la rehabilitació als barris.”

I ha conclòs: “Res és fàcil. Les coses no surten per casualitat. Els recursos són limitats i, en temps de dificultats, cal saber gestionar-los molt bé i escollir bé les prioritats. Per això, us dono la meva paraula que m’esforçaré encara més per respondre a les necessitats dels veïns i les veïnes de Gavà per tal d'obrir junts nous camins i una nova etapa de transformacions i millores per a la gent de la ciutat."

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article