Conveni entre PIMEC i Cervelló per potenciar el comerç municipal

Economia.

Instant de la signatura del conveni.
Instant de la signatura del conveni.

El president de PIMEComerç Baix Llobregat - l’Hospitalet, Iban Salvador, i l’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, han signat un conveni de col•laboració entre les dues entitats.

Amb l’objectiu de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç del municipi, a través d’actuacions conjuntes que reverteixin en benefici de les petites i mitjanes empreses comercials i de la cohesió territorial en l’àmbit municipal.

A l’acte oficial de signatura també han assistit la regidora de Desenvolupament Econòmic, Montserrat Canas, i la coordinadora territorial PIMEComerç Baix Llobregat - l'Hospitalet, Amparo Vinaja.

Ambdues institucions consideren adient realitzar accions conjuntes que ajudin a incrementar la competitivitat del comerç de proximitat del municipi per al compliment dels objectius del conveni.

El president de PIMEComerç, Baix Llobregat- l’Hospitalet, Iban Salvador, ho ha celebrat “el consistori suma amb PIMEComerç i la col•laboració serà clau per enfortir el teixit associatiu del territori i crear sinergies col•lectives per potenciar el comerç de proximitat”.

En la mateixa línia, des de l’Ajuntament de Cervelló s’estableix com a prioritat treballar per la dinamització comercial de Cervelló, apostant pel comerç de proximitat i la potenciació del comerç local.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article