La secretaria de Moviments Socials d’ ERC estarà encapçalada per la santjoanenca Marta Molina

Política.

Foto complerta de la nova executiva encapçalada pel vicentí Oriol Junqueras.
Foto complerta de la nova executiva encapçalada pel vicentí Oriol Junqueras.

Cal destacar que Maite Aymerich (Sant Vicenç dels Horts), Désirée Triler (Sant Just Desvern) i Martí Fortuny (Olesa de Montserrat) acompanyaran Tardà al Consell Nacional.

Diumenge 6 de novembre es celebrava la jornada electoral del 29è Congrés Nacional d'Esquerra Republicana, on s'escollien l'Executiva Nacional i 30 persones que formen part del Consell Nacional d'ERC.

La candidatura d'Oriol Junqueras i Marta Rovira, "Més republicanisme, més llibertat", va rebre el suport del 86,96 % dels vot emesos, amb 3.747 vots a favor i 562 vots en blanc.

La veïna de Sant Joan Despí, Marta Molina, forma part d'aquesta candidatura com a Secretària de Moviments Socials. Molina tindrà el repte de dirigir una secretaria nova amb l'objectiu de col•laborar més estretament amb entitats i agents socials del país per enfortir encara més el projecte d'Esquerra Republicana.

D'altra banda també s'ha renovat el Consell Nacional amb l'elecció de 15 conselleres i 15 consellers. La persona més votada ha estat Joan Tardà, de Cornellà de Llobregat, amb un total de 2.925 vots.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article