El socialista Antonio Balmón vol ser reelegit per cinquena vegada alcalde de Cornellà estenent la ma a altres forces polítiques

Política.

La ciutat només ha conegut alcaldes del PSC.
La ciutat només ha conegut alcaldes del PSC.

L’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, tornarà a ser el candidat del PSC a l’alcaldia després que aquest diumenge un 99% de militants i simpatitzants li hagin donat suport en una assemblea extraordinària celebrada al Col•legi Públic de Sant Ildefons.

“Aquí, avui, comença un nou trajecte de canvi que farem realitat el 28 de maig de l’any que ve i que complementarem després amb l’acció de l’Ajuntament”, ha dit Balmón.

Que ha remarcat que, tot i les dificultats i els riscos de l’actual mandat, “hem seguit transformant els espais comuns” de la ciutat. “Hem destinat més recursos en seguretat, com ho demostra la creació de la unitat nocturna dels serenos; hem construït dues noves biblioteques, una escola municipal de música i una altra d’humanitats.

I continuava, "hem posat en marxa nous programes d’atenció social i més plans d’ocupació; i hem edificat més habitatge social. I tot això ho hem fet en un Ajuntament que no deu ni un euro”, ha subratllat l’alcalde en un acte on hi han participat més de 500 persones.

Balmón també ha recordat que la política és la cerca del bé comú: “N’hi ha que només volen golejar. Nosaltres volem empatar. Per això vam oferir a En Comú Movem i a d’altres forces polítiques entrar al govern municipal.”

L’acte ha comptat també amb la intervenció del president del PSC i ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta; de l’expresident de la Generalitat José Montilla; i del primer secretari de l’agrupació socialista de Cornellà, Oscar García Saldaña.

Així mateix, hi han participat regidores i regidors del govern local; el primer secretari del PSC del Baix Llobregat i senador, Antoni Poveda; el viceprimer secretari del PSC del Baix Llobregat i secretari de Política Municipal del PSC, Joaquín Fernández; la secretària d’Organització del PSC del Baix Llobregat; Raquel García; i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article