La Cooperativa Agrícola del Prat participa per primera vegada al Fòrum Gastronòmic 2022 amb la carxofa com estrella

Economia.

La consellera d’ Alimentació Teresa Jordà també ha visitat l’ estand.
La consellera d’ Alimentació Teresa Jordà també ha visitat l’ estand.

La Carxofa Prat és la protagonista de la presència de Cooperativa al Fòrum Gastronòmic 2022, on es remarcarà el seu sabor únic, la seva qualitat i frescor i el fet de ser conreada al costat de Barcelona.

L’alcalde del Prat ha visitat l’estand de la Cooperativa Agrícola al Fòrum Gastronòmic 2022, acompanyat pel tinent d’alcaldia d’Acció Ambiental, Quim Bartolomé.

D’aquesta manera, han volgut donar suport a la tasca de la Cooperativa Agrícola per defensar la feina de la pagesia pratenca i posar en valor els productes que conrea, amb un missatge carregat de sostenibilitat, defensa del territori i aposta per la qualitat.

Durant el fòrum, també es vol posar en valor que cap producte es conrea i es cull més a prop del Fòrum Gastronòmic que la Carxofa Prat i les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat.

A l’estand de la Cooperativa Agrícola al Fòrum, s’hi celebraran demostracions gastronòmiques a càrrec de la xef Osiris Arias, qui cuinarà Bunyols de Quaresma amb Carxofa Prat i elaborarà un Còctel Margarita de Carxofa Prat, que podran ser degustats pels assistents al Fòrum Gastronòmic.

Des de la Cooperativa Agrícola, es treballa per destacar la qualitat de la Carxofa Prat, varietat blanca de Tudela, com a producte de referència a la restauració de Barcelona.

Per la Cooperativa Agrícola del Prat, ser present en un certamen com aquest significa fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb productes de qualitat durant tot l’any.

Una de les novetats que la Cooperativa Agrícola presenta en aquest Fòrum Gastronòmic són els nous productes elaborats a partir de la Carxofa Prat.

Enguany, la principal novetat és la presentació de la Crema de Carxofa Prat, elaborada amb els excedents de carxofa de la temporada anterior.

Juntament amb l’entitat social Espigoladors, la Cooperativa comercialitza aquestes cremes totalment artesanes, que se sumen a les que ja existents de porros, carabassa i carbassó.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article