Molins de Rei impulsa un grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores no professionals de persones amb discapacitat

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Els grups de suport i ajuda mútua (GSAM) a persones cuidadores no professionals de persones amb discapacitat són un espai de relació, de suport emocional i d’intercanvi d’experiències.

Per tal de participar en aquest grup no és necessari l’acreditació com a figura de persona cuidadora no professional, sinó que qualsevol familiar cuidador/a pot participar-hi.

Els objectius d’aquestes trobades són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès.

Per primera vegada, Molins de Rei comptarà amb un grup de suport gràcies a la iniciativa de l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les sessions tindran lloc cada dimarts, des del 8 de novembre al 31 de gener, a les 19 hores, a la Federació Obrera. Es necessària la inscripció prèvia, que es pot realitzar a través del correu electrònic pmt@molinsderei.cat o trucant al 936803340.

El programa GSAM forma part del projecte transformador «Cap a un nou sistema públic de cures en la comunitat» de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article