L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, serà el candidat del PSC en les eleccions municipals de l’any que ve

Política.

Paz va ser escollit per unanimitat, en una assemblea extraordinària d’agrupació celebrada a la Federació Obrera.
Paz va ser escollit per unanimitat, en una assemblea extraordinària d’agrupació celebrada a la Federació Obrera.

“Moltes gràcies per la vostra confiança. Venen 6 mesos il•lusionants i apassionants per continuar explicant a la ciutadania el nostre projecte de millora i transformació de Molins de Rei”, ha dit un cop escollit.

Paz ha afirmat que “tenim al davant una oportunitat única per revalidar l’alcaldia i, per tant, per continuar impulsant l’agenda transformadora que vam posar en marxa el 2019 i que arrela ja des del 2011.”

I continuava, “olem seguir governant perquè volem oferir la nostra experiència i el nostre capital polític i humà per continuar millorant la vida de totes les veïnes i els veïns.”

Assegurava que, “el nostre és un projecte que té la mirada centrada en el curt, mig i llarg termini, perquè té la capacitat de combinar les millores quotidianes amb l’impuls de grans projectes i infraestructures que transformaran el Molins de Rei del futur.”

Paz ha posat d’exemple l’ampliació del bus municipal els 365 dies de l’any i de la teleassistència per a totes les persones majors de 80 anys, la reforma de les places 1 d’Octubre i de Les Palmeres, i la rehabilitació del Palau de Requesens. L’alcalde ha dit també que en un moment d’incerteses el seu és un govern que ofereix credibilitat i estabilitat a la vila.

Durant l'acte també hi han intervingut la primera secretària de l'agrupació local, Jessica Revestido; el secretari de Política Municipal local, Ivan Mustieles; i la regidora Ainoa García.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article