La viladecanenca Miriam Moysset i Gil nomenada directora de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

Política.

Moysset a la dreta de la imatge durant un ple de Viladecans.
Moysset a la dreta de la imatge durant un ple de Viladecans.

Des del 2015, és regidora a l’oposició a l’Ajuntament de Viladecans pel Grup Municipal d’Esquerra Republicana i s’encarrega majoritàriament dels àmbits relacionats amb l'urbanisme, la mobilitat, l'espai públic, la sostenibilitat i el Parc Agrari del Baix Llobregat.

A més, des de 2020 és membre de l'executiva de la sectorial de Política Territorial i Habitatge, concretament com a vocal de regió metropolitana. A la sectorial participa més activament en els assumptes d'infraestructures.

És diplomada en Enginyeria tècnica en Topografia per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) el 2001 i al 2016-2017 va realitzar el curs d’adaptació per a graduar-se en Enginyeria Geomàtica i Topografia per l’Escola Politècnica Superior d’Ávila (EPSA).

Ha treballat a l’Institut Cartogràfic de Catalunya des de l’any 2000 fins a l’actualitat. Va començar la seva relació a la institució amb una beca, i el 2001 hi va dur a terme el projecte final de carrera i iniciar la seva vida laboral encarregant el recolzament de camp dels vols fotogramètrics i fent els càlculs de les trajectòries dels vols de diferents sensors, sempre a la Unitat de Geoprocés.

El 2003 se li va encomanar la producció dels productes generats amb el sensor LiDAR i el 2005 va assumir el càrrec de cap d’equip de processos LiDAR (sensor altímetre làser) fins a l’actualitat. En aquests anys, ha participat en diferents congressos i workshop i ha impartit cursos sobre el processament de dades Lidar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article