Roger Martínez nou candidat per ERC Esplugues “amb 43 anys del mateix govern és hora de fer una sacsejada per governar d’ altra manera”

Política.

Els republicans presentaven el seu candidat a l’alcaldia a la Plaça Blas Infante de Can Vidalet.
Els republicans presentaven el seu candidat a l’alcaldia a la Plaça Blas Infante de Can Vidalet.

L'acte va ser presentat per el veí i militant d’ERC, Daniel López, i a part d’en Roger Martínez, hi van intervenir Najat Driouech, primera Diputada musulmana del Parlament de Catalunya, Carme Porta, primera diputada d'ERC al parlament de Catalunya, i Herminia Villena, ex-regidora i pediatra jubilada al CAP Can Vidalet.

Durant la seva intervenció en l'acte Martínez va repassar diferents problemàtiques amb les que es troben els veïns dels diferents barris i va expressar que per Esquerra Republicana “si a Can Vidalet hi fa falta una piscina, a Esplugues hi falta una piscina”, “si a Finestrelles els busos no donen el servei que cal, Esplugues no té el servei de bus que cal”, “si a La Plana no tenim un mercat com cal, a Esplugues no tenim uns mercats com cal”, entre d’altres.

El candidat va deixar clar que es presenta perquè està convençut que Esplugues es pot governar d’una altra manera i “està arribant el dia que això serà possible”.

Va recalcar que, "ja fa 43 anys que el PSC governa a la ciutat i que és hora de fer una sacsejada, de governar d’una altra manera, que entri aire fresc. Venen temps difícils i, a èpoques noves, formes de governar noves. Avui comença el canvi”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article