Aprovat a Molins de Rei l’inici de la licitació del contracte de neteja viària, recollida, gestió i transport de residus

Política.

Arxiu.
Arxiu.

El plenari ha aprovat una nova modificació del pressupost municipal; amb aquesta ampliació es destinaran recursos al personal i serveis municipals, a activitats i a entitats.

El Ple ordinari del mes d’octubre, ha aprovat una nova modificació pressupostària que suposa l’augment del pressupost municipal, que assoleix els 40.047.557,14 € amb l’aplicació del romanent líquid de tresoreria per un valor de 827.390,24 €. - recordar que el pressupost inicial de l’Ajuntament per l’any 2022 era de 35.740.774,64 €-.

Aquesta ampliació del pressupost anirà destinada a 3 eixos principals: al personal i serveis municipals, a activitats i a suport a entitats de la vila.

Per altra banda, el Ple també ha aprovat la licitació de neteja viària, recollida, gestió i transport de residus del municipi de Molins de Rei amb una durada de quatre anys més, amb una possible pròrroga d’un any.

En aquest nou contracte es plantegen diverses millores tant pel que fa a la recollida i la gestió dels residus - amb sistemes intel•ligents de control-, la millor gestió de la poda -amb saques individualitzades-, la neteja viària -amb la dotació de més personal, maquinària i servei en espais verds-, entre d’altres.

A més, també es preveu una possible modificació del contracte per a la recollida porta a porta domiciliària als barris de Riera Nova, Can Graner i Torrent de l’Hospital.

Esmentar que aquest és el contracte més important quantitativament de l’Ajuntament, hi ha previst un valor estimat del contracte de 16.100.738,64 €, IVA exclòs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article