La consellera de Cultura Natàlia Garriga i Ibáñez ha fet una visita institucional a Sant Feliu i s'ha reunit amb l'alcalde Oriol Bossa

Política.

Per conèixer de primera mà les iniciatives culturals innovadores que s'estan desenvolupant.
Per conèixer de primera mà les iniciatives culturals innovadores que s'estan desenvolupant.

La consellera ha estat acompanyada del delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs; i del director dels Serveis Territorials de Cultura a Barcelona, Andreu Felip. Garriga ha celebrat l'aposta de Sant Feliu per la cultura digital i l'audiovisual, prioritats també del Govern i del Departament de Cultura.

Alcalde i consellera s'han emplaçat a treballar plegats en aquesta línia per impulsar iniciatives que suposin una transformació econòmica i social al municipi, i que tota la ciutadania hi pugui tenir accés.

La consellera de Cultura s'ha interessat per equipament culturals de la localitat articulats a l'entorn del desenvolupament de la cultura digital, i ha visitat el Co-Innova Lab Sant Feliu i MTK Space.

El Co-Innova Lab Sant Feliu està ubicat a la Torre del Roser, de l'Ajuntament, i es tracta d'un espai laboratori on la innovació incorpora l'impacte social, la tecnologia i les eines metodològiques i de col•laboració.

Innova Sant Feliu és l'indret perfecte per a impulsar l'emprenedoria i la creativitat emergent que desenvolupa projectes que creen oportunitats i transformen la societat.

En aquest espai, aquest estiu s'hi ha celebrat el FEMPower Up Sant Feliu, la primera incubadora de videojocs amb perspectiva de gènere a nivell de tot l'estat.

El Co-Innova també acull el Centre d'Alt Rendiment d'esports electrònics Heron Sant Feliu, on els clubs d'esports tradicionals, poden rebre informació, assessorament, formació i acompanyament professional en el camp dels esports electrònics.

Els diferents espais i sales de la Torre del Roser acullen diversos projectes: emprenedors residents, lab d'innovació educativa, retransmissions en streaming, incubadores i acceleradores d'emprenedor/es, tallers, etc. que compten amb l'impuls municipal.

Per la seva banda, el MKT Space és un equipament privat que ja és un espai de referència que va més enllà del lloguer de platós i de mitjans audiovisuals. El seu equip dona forma a la creativitat i la transforma en projectes viables preparats per créixer.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article