Molins Comerç posa en marxa la iniciativa ‘Fem Molins’ una targeta que servirà com a targeta de fidelització del client i com a targeta regal

Economia.

L’Associació Molins Comerç ha presentat la nova targeta de fidelització comercial del municipi.
L’Associació Molins Comerç ha presentat la nova targeta de fidelització comercial del municipi.

En l’acte de presentació, celebrat a la plaça de la Creu, s’ha realitzat la presentació pública de la nova targeta, que portarà el nom de ‘Fem Molins’, on s’ha mostrat la seva imatge, el seu funcionament i els seus avantatges. Es tracta d’una iniciativa impulsada pels comerciants i que compta amb el suport i col•laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei.

L’objectiu d’aquesta nova targeta és promocionar el comerç en clau local i alhora integrar totes les entitats de la vila i les accions culturals que es duen a terme. En aquest sentit, es vol crear una xarxa teixint sinergies i mostrant un comerç viu i actiu que treballa en coordinació i col•laboració.

Per una banda, els clients gaudiran de diversos avantatges, com l’acumulació de diners virtuals per gastar a les botigues o conèixer les campanyes i promocions disponibles.

Per altra banda, permetrà als establiments conèixer el perfil i hàbits de compra dels seus clients, i d’aquesta manera establir-hi lligams. A més, també hi haurà l’opció d’obtenir una targeta regal ‘Fem Molins’, la qual es podrà utilitzar en qualsevol dels establiments que estiguin adherits a la iniciativa –els establiments tindran un segell d’identificació a la porta de la botiga-.

“Actualment, s’està duent a terme una prova pilot de la targeta i es preveu que en 15 dies es posi en funcionament, tot aprofitant l’arribada de la campanya nadalenca i l’encesa dels llums de Nadal”, tal com ha explicat Mireia Sellarés, presidenta de Molins Comerç.

La presidenta de Molins Comerç ha fet entrega de la primera targeta de Molins Comerç a l’alcalde, Xavi Paz, que ha agraït l’entrega i ha assegurat que” es tracta d’un projecte que suposarà un pas més cap a la modernització del comerç de Molins de Rei i de la seva dinamització, així com de l’activitat a la vila”. Per a més informació sobre la targeta ‘FemMolins’ i/o obtenir una targeta podeu consultar el web https://femmolins.cat/ .

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article