El Consell de Federació del PSC Baix Llobregat va aprovar la candidatura de 14 alcaldables de la comarca

Política.

Un instant de la jornada.
Un instant de la jornada.

Són Antonio Balmón (Cornellà), Rosa Boladeras (Corbera), Xavi Paz (Molins de Rei), Gemma Badia (Gavà), Javier González (Martorell), Jesús Naharro (Abrera), Ana Alba (Sant Andreu de la Barca).

Maria Miranda (Castelldefels), José Ignacio Aparicio (Cervelló), Joan Carles Martínez (Torrelles), Lourdes Borrell (Sant Feliu), Javier Lahoz (la Palma de Cervelló), José Antonio Monteagudo (Sant Climent de Llobregat) i Vicky Castellanos (Castellví de Rosanes).

En aquest context, el primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, va afirmar que són “14 magnífics candidats i candidates. Representen la política útil, de proximitat i d’acompanyament a la ciutadania, en contrast amb el govern de Pere Aragonès, que ni està ni se l’espera.”

Poveda creu que tots ells i elles rebran un “fort suport ciutadà”: “Les alcaldesses i els alcaldes socialistes han estat sempre al costat de la ciutadania, sobretot en els moments més difícils, i les regidores i els regidors que estan a l’oposició han construït alternatives de govern molt sòlides, fet que farà que obtinguin grans resultats el 2023”, va remarcar.

Actualment, i a l’espera que el Consell Nacional del PSC ratifiqui de forma definitiva aquests 14 nomenaments, ja són 19 les candidatures a l’alcaldia aprovades, ja que fa uns mesos es va escollir Eva Martínez (Vallirana), Juan Pedro Pérez (El Prat), María José Giner (El Papiol), David Segado (Santa Coloma de Cervelló) i Benito Navarro (Begues).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article