Celebrat l’acte de constitució de la 7a edició del Consell d’Infants i 5a edició del Consell d’Adolescents de Molins de Rei

Societat.

22 alumnes de primària i 12  alumnes de secundària constitueixen el Consell d’Infants i el Consell d’Adolescents del curs 2022-23.
22 alumnes de primària i 12 alumnes de secundària constitueixen el Consell d’Infants i el Consell d’Adolescents del curs 2022-23.

L’acte, que es va celebrar al pati de la Federació Obrera, va comptar amb la presència de l’alcalde, Xavi Paz, el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez; la regidora de Joventut, Ainoa García; i la regidora d’Infància i Famílies, Carme Madorell.

Per una banda, el Consell d’Infants, format per 22 infants, està constituït per alumnes de 5è i de 6è de primària de les 9 escoles de la vila. Per altra banda, el Consell d’Adolescents està integrat per 12 alumnes de secundària dels centres INS Bernat el Ferrer, INS Lluís de Requesens i el Centre Manyanet- Sant Miquel.

Com cada any, l’alcalde fa un encàrrec als consellers. En aquest curs el Consell d’Infants treballarà un projecte relacionat amb la vida saludable i el Consell d’Adolescents ha rebut com a tasca el desenvolupament d’un projecte vinculat amb la pau i els refugiats.

Després de traslladar l’encàrrec, l’alcalde, Xavi Paz, ha recordat que ‘treballar de forma col•lectiva és vital per l’aprenentatge”. Els Consells són espais que permeten la participació dels infants i els adolescents, on poder expressar les seves opinions i els seus interessos en tots els àmbits de la vida que els afecten.

La regidora d’Infància, Carme Madorell, ha explicat que ‘‘la tasca dels Consells és imprescindible per a que els infants i adolescents coneguin els seus drets i deures, alhora que els hi dona veu dins la vida pública. Per aquest motiu, els consellers i conselleres tenen una gran responsabilitat”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article