Fem Sant Andreu contradiu al Govern sobre el cas de les retribucions “irregulars” a Enric Llorca i alguns regidors

Política.

Fem Sant Andreu creu que fins que no s' arribi als tribunals de moment queda clar que el Govern PSC Cs ha comés irregularitats.
Fem Sant Andreu creu que fins que no s' arribi als tribunals de moment queda clar que el Govern PSC Cs ha comés irregularitats.

El govern de PSC i Ciutadans emetia una nota de premsa on exposava la seva versió dels darrers fets, en aquests assegurava que “La Comissió Jurídica Assessora ha donat la raó a l’Ajuntament”, tal i com es pot llegir en el següent enllaç http://www.llobregatdigital.cat/noticia/79214/la-comissio-juridica-assessora-donat-la-rao-a-lajuntament-de-sant-andreu-de-la-barca-per-l#.Y3OGY6-VFC4.twitter

El cap de llista Marc Giribet assegurava que, "la llei encara no ha donat la raó a cap de les parts, ja que la llei es dirimeix en un tribunal de justícia, i la causa encara no ha arribat en aquest punt".

I continuava, "tanmateix, existeixen quatre informes de diferents administracions. El que hem conegut aquesta setmana, el de la secretaria de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, l'informe de la Diputació de Barcelona i el de l'Oficina Antifrau de Catalunya. D'aquests quatre informes, els tres últims afirmen la presència d'irregularitats tant en el cas de l'exalcalde, com en els dels regidors de dedicació exclusiva".

FEM Sant Andreu afirma que l'informe de la Comissió Jurídica Assessora assegura que, "malgrat que l'aplicació d'aquests complements retributius als càrrecs electes no es podia fer en aplicació del Conveni col•lectiu del personal laboral".

Per tant, “es dona la raó a FEM Sant Andreu quan afirma que els regidors amb dedicació completa van cobrar uns conceptes que no es podien aplicar als càrrecs electes”.

A més, en aquest mateix informe, “la Comissió Jurídica es queixa que no ha tingut accés a tota la informació: (pàgina 11, Punt VII apartat b): "b). El mateix mes, la secretària de l'Ajuntament va emetre un informe jurídic, que no figura en l'expedient tramès”.

Per a Fem Sant Andreu l'equip de govern del PSC i Ciutadans. “continua entossudit a mirar cap a una altra banda davant dels problemes reals del municipi, neteja dels carrers, falta d'inversions en via pública, manteniment dels parcs i jardins municipals.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article