Empresonat un home que havia comés diversos robatoris a domicilis d’ Esplugues Sant Just Sant Joan Despí i l’ Hospitalet

Societat.

Els altres arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Els altres arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Mossos d'Esquadra van detenir, el divendres 11 de novembre, dos homes de 38 i 39 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força a un domicili de Sant Just Desvern i un delicte de desobediència als agents de l'autoritat.

Els fets van succeir el mateix dia, cap al migdia, quan els agents que estaven realitzant un patrullatge de prevenció de robatoris al municipi de Sant Just Desvern i van observar dos homes que, en adonar-se'n de la presència policial, es van donar mitja volta i van intentar marxar ràpidament del lloc, llençant una motxilla i una bossa blanca al terra.

Els agents van aconseguir aturar els dos homes i els van escorcollar. Les motxilles portaven diferents eines que normalment utilitzen el lladres per a cometre robatoris amb força, en l'escorcoll també els van intervenir diferents objectes que podien provenir d'algun il•lícit, com ara ampolles de vi, aparells electrònics i joies.

Així, davant les evidències els van detenir. Fruit de les indagacions policials, els agents van aconseguir relacionar els objectes i els detinguts amb el robatori amb força comès uns minuts abans en un domicili de Sant Just Desvern. En una altra actuació es va detenir in fraganti un home de 28 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb força interior de domicili.

El dissabte 5 de novembre, dotacions de la comissaria de Cornellà de Llobregat van rebre l'avís de dos robatoris amb força en dos domicilis de Sant Joan Despí. Gràcies a la descripció facilitada per diferents testimonis, uns minuts més tard, els agents van localitzar i detenir el presumpte autor.

Posteriorment la Unitat d'Investigació d'Esplugues de Llobregat van poder relacionar l'arrestat amb dos robatoris més interior de domicili, comesos entre els mesos d'octubre i novembre, a Esplugues de Llobregat.

L'arrestat, amb 15 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Posteriorment, els investigadors de les comissaries de l'Hospitalet de Llobregat i Esplugues de Llobregat el van tornar a detenir, el 15 de novembre, com a presumpte autor de quatre robatoris a domicilis més, comesos durant les darreres setmanes, als dos municipis.

Cal esmentar que dos dels robatoris, un a Esplugues de Llobregat i un a l'Hospitalet de Llobregat, van ser amb violència i intimidació quan el lladre es va trobar els propietaris al seu interior.

Les detencions s'emmarquen en el dispositiu de prevenció i reacció de seguretat ciutadana, específic de la comissaria d'Esplugues de Llobregat, amb la participació de la Policia Local, per prevenir els robatoris amb força en domicilis i les gestions realitzades per la seva Unitat d'Investigació i la de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat.

El divendres 11 de novembre es va realitzar el darrer d'aquests dispositius a Sant Just Desvern, on van participar la Policia Local, l'Àrea Regional de Recursos Operatius i la Unitat Central d'Helicòpters.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article