Clam al Baix Llobregat per exigir que la atenció primària tingui un 25% del pressupost de Salut

Societat.

Un instant de la jornada.
Un instant de la jornada.

El Fòrum Social del Baix Llobregat va convocar a la ciutadania del Baix Llobregat per tal de participar en una concentració al CUAP Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

La mobilització va reunir centenars de persones de la comarca, que compartien les reivindicacions de les entitats que formen el FSBLL. Aquestes consisteixen en destinar el 25% del pressupost a atenció primària (tal com r OMS), incrementar de forma progressiva els recursos materials i de personal, i garantir la transparència en el pressupost de l’ atenció primària.

L'acte també va comptar amb la presència de representants de les diferents organitzacions progressistes del FSBLL, així com de força mitjans de comunicació.

Aquest petit èxit de convocatòria anima al FSBLL a continuar treballant per exigirr al Govern de la Generalitat que augmenti la dotació destinada primària dins els pressupostos de 2023, amb l'objectiu d'arribar al 25% del pressupost sanitari.

El FSBLL és una aliança de forces polítiques i socials que té com objectius prioritaris la Justícia Social, la defensa dels Drets Socials, Civils i Polítics, el manteniment del Estat del Benestar i la millora de les condicions de vida de les ciutadanes i els ciutadans del Baix Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article