Recuperen patrimoni a Begues actuant als marges de pedra seca del camí de Ca n'Anfruns

Cultura.

Una imatge de la actuació.
Una imatge de la actuació.

L'actuació en aquest camí de ronda que discorre en paral•lel a la variant s'emmarca en el pla de reconstrucció i preservació del patrimoni històric del municipi. Begues continua invertint en la recuperació dels marges de pedra seca dels camins del municipi.

Actualment, s'està duent a terme la reconstrucció i consolidació de més de 60 metres lineals al camí de Ca n'Anfruns, el camí de ronda que discorre en paral•lel a la variant.

L'actuació inclou l'arranjament del terreny proper al marge, el desbrossat lateral, la poda d'arbres, la retirada de llenya i la col•locació de noves pedres en els marges. És previst finalitzar els treballs aquest mes de novembre.

La reconstrucció dels marges de pedra seca dels antics camins de Begues forma part d'un projecte de recuperació i preservació del patrimoni històric del municipi. De fet, anteriorment ja s'havien dut a terme altres actuacions similars als camins de Sitges i de la Vinya del Mas Roig.

Es tracta d'intervencions que pretenen recuperar senders i viaranys molt usats en segles passats per entrar i sortir de Begues, tant per passavolants com per pastors, ramaders i pagesos.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article