La cantant olesana Chanel Terrero Premi Personalitat Baixllobregatina encapçala els 19 premis entregats pel Centre d’ Estudis Comarcals del Baix Llobregat

Cultura.

Imatge de les persones reconegudes.
Imatge de les persones reconegudes.

La Nit de la Cultura del 2022, organitzada pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat de Llobregat, ha aconseguit fer confluir més de tres-centes persones de múltiples àmbits i municipis. Aquesta fotografia ens serveix per veure i valorar la força i dedicació que ha definit la comarca des de sempre.

A més, és un espai per impulsar i donar la benvinguda a nous projectes emergents que tot i les difícils situacions que estem vivint els últims anys, han trobat el seu espai per néixer.

La cohesió aconseguida pel reconeixement entre la ciutadania del Baix Llobregat és el que fa que aquests premis tinguin sentit. "Conèixer-nos entre totes, desvirtualitzar els projectes, i que institucions, entitats, treballadores i les famílies que els acompanyaven convisquin en un acte com aquest, posa de relleu la magnitud i qualitat de la nostra comarca."

L’acte, que a més dels finalistes i activistes culturals va comptar amb l’assistència de nombroses autoritats, es va obrir amb un parlament de benvinguda a càrrec de l’alcalde del Prat i es va cloure amb els parlaments de Genoveva Català, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals, i de Joan Borràs Alborch, alcalde del Papiol, que assistia com a delegat del Govern de la Generalitat i en representació del M. H. President de la Generalitat, Pere Aragonès.

Aquests van ser, per ordre d’entrega: Premi Premi Jaume Codina i Vilà: – Amics Del Prat Premi Núria Salán Ballesteros a experiències econòmiques: – Soler i Sauret, d’àmbit comarcal (C) – Producciones el Barrio, d’ Esplugues de Llobregat (C) – Ana Vidal Rabetllat, de Sant Esteve Sesrovires (I).

Premi Joan Salvat Saladrigas a experiències socials: – Congrés de dones del Baix Llobregat, d’àmbit comarcal (C) – Cuidando de ti. Asociación de Cuidadores SB, de Sant Boi de Llobregat (C) – Carlota Dobaño, del Prat de Llobregat (I) – Manuel Estellés i Badosa, de Sant Boi de Llobregat (I) – Jaume Funes, de Cornellà de Llobregat (I).

Premi Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat – Consell De Col•legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, que atorga la junta a una iniciativa dels territoris de parla catalana.

Premi Narcís Prat Fornells a experiències ecològiques: – Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal del Baix Llobregat (C) – Espais Test Agraris, de Sant Vicenç dels Horts (C) – Lluís Tejedor Ballesteros, del Prat de Llobregat (I).

Premi Gràcia Dorel-Ferré a experiències culturals: – Projecte Mons, de Sant Just Desvern (C) – Llibreria Els nou rals, de Viladecans (C) – Josep Campmany, de Gavà (I) – Alizzz (Cristian Quirante), de Castelldefels (I) – Carmen Doorà, de Sant Boi de Llobregat (I)

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article