Protesta davant de dirigents de JxCat al Prat pel suport d'aquesta formació al Parlament a l'ampliació de l'aeroport

Política.

Cal remarcar que les agrupacions de Junts per Catalunya de la zona Delta del Baix Llobregat estan en contra de la ampliació.
Cal remarcar que les agrupacions de Junts per Catalunya de la zona Delta del Baix Llobregat estan en contra de la ampliació.

Un grup de ciutadans de la plataforma “La gent del fang” ha aprofitat la visita al Prat de diversos dirigents nacionals de Junts per Catalunya per protestar per la postura d'aquesta formació favorable a ampliar l'aeroport del Prat.

Durant la protesta, els activistes han aconseguit el compromís del candidat local de la formació, Gerard Valverde, de mantenir una reunió amb la plataforma.

Malgrat el posicionament de JxCat a nivell local, a nivell català fa tot just dues setmanes el grup de Junts per Catalunya al Parlament de Catalunya va votar a favor d'una proposta del PSC favorable a l'ampliació de l'aeroport.

La moció va rebre també el suport de C's, el PP i Vox. Així mateix, la setmana passada JxCat ha presentat també a la cambra catalana una proposta en contra de la proposta del Govern de la Generalitat de protegir millor el Delta del Llobregat.

La Comissió Europea reclama aquesta mesura d'una major protecció. En aquest context, activistes de la Gent del Fang han aprofitat la presència de dirigents nacionals de Junts per Catalunya en un acte de presentació del seu candidat Gerard Valverde al Centre Cívic Palmira Domènech  per protestar contra aquest posicionament favorable a l'ampliació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article