El Servei Català de la Salut preveu ampliar el CAP de Sant Just Desvern

Salut.

Actualment, segueix tenint la mateixa estructura que quan es va construir als anys 90.
Actualment, segueix tenint la mateixa estructura que quan es va construir als anys 90.

Aquesta informació és fruit d’una pregunta parlamentària registrada al Parlament. el projecte es redactarà al llarg de 2023, les obres s’executaran durant el 2024 amb un cost estimat per a l’execució de les obres de 4,7 milions d’euros i la nova infraestructura estarà disponible l’any 2025.

Des d’aleshores, la població ha anat augmentant i, en conseqüència, també s’hi han anat incorporant nous professionals en plantilla, que necessiten més espais per atendre la ciutadania.

Recentment, s’hi han incorporat cinc professionals (que inclouen experts en nutrició i en benestar emocional) per oferir un millor servei a la població.

Aquests professionals s’uneixen a la desena de metges i metgesses de família, els dos pediatres, la llevadora, els tretze infermers i infermeres, els dos tècnics en cures auxiliars, la desena de professionals d’atenció a la ciutadania, i els tècnics en treball social i odontologia.

La manca d’espai comporta que l’Ajuntament estigui cedint sales per a diverses necessitats de l’ambulatori, com ara per les campanyes de vacunació o la feina comunitària.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article