La plana major de Junts per Catalunya recolza la candidatura de Gerard Valverde al Prat

Política.

El candidat juntaire s’ ha acompanyat de pesos pesants del partit a la seva presentació.
El candidat juntaire s’ ha acompanyat de pesos pesants del partit a la seva presentació.

El dimarts dia 22 de novembre va tenir l’acte de presentació d’en Gerard Valverde com a candidat a l’alcaldia de Junts pel Prat al Centre Cívic Palmira Domènech, l’acte va comptar, segons la organització, amb més d’un centenar d’assistents.

El candidat pratenc va estar acompanyat per qui fou alcalde de Barcelona, Xavier Trias, pel conseller Jaume Giró, per l’ex-secretari general de la formació, Jordi Sànchez i per l’ex-alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals.

Tots tres varen destacar la preparació i empenta del jove candidat a l’hora que van elogiar la seva vocació de servei públic a la ciutat del Prat per damunt de qualsevol altre cosa.

En el cas de Sánchez aquest va ser molt explícit, ja que la postura de les agrupacions de Junts a la zona Delta del Llobregat s’ allunya molt de la de seu Nacional, “Si el projecte inicial de JuntsXCat per l'aeroport del Prat va canviar va ser gràcies a la insistència d'en Gerard Valverde per preservar el Delta”.

El candidat local va destacar que, "es percep esgotament per part de la ciutadania de l’actual govern local dels comuns i també ganes de canvi al timó del consistori."

També va denunciar, “el patrimonialisme que exerceix la formació política que governa la ciutat des de fa més de 40 anys i que va posar diversos obstacles a que l’acte es celebrés en un espai municipal, fins que l’amenaça del candidat a elevar la qüestió a instàncies superiors va fer que es pogués acabar celebrant.”

L’alcaldable va situar la promoció econòmica, la lluita contra la inseguretat i les ocupacions il•legals, la construcció d’habitatge social i la defensa del patrimoni cultural i natural de la ciutat com a prioritats de la seva acció política.

En aquest sentit, el candidat va manifestar la seva voluntat de seguir treballant i comptant amb tothom per construir un projecte polític que faci del Prat una ciutat de referència arreu del país.

En resum declarava que, “volem articular la nostra campanya en quatre eixos: economia, seguretat, habitatge i patrimoni. Les coses es poden fer molt millor. Som aquí per despertar el Prat, i junts ho farem possible”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article