Visita oficial de la directora del Patrimoni Cultural visita al Palau de Requesens de Molins de Rei

Cultura.

Arxiu. Sònia Hernández, ha visitat el Palau de Requesens per conèixer in situ el projecte del futur Museu del Renaixement.
Arxiu. Sònia Hernández, ha visitat el Palau de Requesens per conèixer in situ el projecte del futur Museu del Renaixement.

El dimecres 23 de novembre, la directora general del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Sònia Hernández, acompanyada de la cap del Servei de Museus i Béns mobles, la Sra. Magda Gassó, han visitat Molins de Rei per conèixer el projecte de rehabilitació del Palau de Requesens i la seu del futur Museu del Renaixement.

L’alcalde, Xavi Paz i el primer tinent d’alcalde i regidor d’obres, Ramon Sánchez, han fet la rebuda al consistori i s’han traslladat fins a la plaça del Palau per veure la façana del Palau des de l’exterior i, a continuació, l’interior de l’edifici.

En la visita a l’interior del Palau de Requesens, guiada pels tècnics municipals, s’ha explicat en quin moment es troben les obres de rehabilitació, quines actuacions s’han dut a terme fins ara i han pogut conèixer in situ les ubicacions previstes de les peces que formaran part del projecte museogràfic.

Una visita que referma la col•laboració entre l’Ajuntament de Molins de Rei i la Generalitat de Catalunya que, a data d’avui, s’ha concretat de manera especial l’assessorament en el procediment del futur centre museístic.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article