El Ple aprova per unanimitat l’adhesió de Sant Vicenç dels Horts a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores

Política.

Una imatge del ple municipal.
Una imatge del ple municipal.

Es tracta d’una associació de governs locals d’arreu del món, sense ànim de lucre, que promou l’intercanvi d’idees, reflexions i bones pràctiques. Actualment compta amb prop de mig miler de ciutats adherides de 36 països.

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, destacava la importància de compartir experiències: “És una forma més de crear xarxa, de crear reforç d’estratègies, de veure projectes diferents, de compartir projectes que ja fem nosaltres amb altres ciutats, i enfortir aquesta xarxa que ja tenim a Sant Vicenç dels Horts”.

Precisament per continuar i aprofundir en el treball en xarxa que ja es fa a l’àmbit educatiu vicentí, el Ple va aprovar per unanimitat la incorporació de 136.916 € per destinar al Pla Educatiu d’Entorn, en l’àmbit del conveni entre l’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat.

Aquesta aportació es destinarà, entre altres mesures, al “Pla català d’esport a l’escola, recursos tècnics, mentoria socioeducativa, tallers d’acompanyament i suport educatiu, promoció de les oportunitats educatives més enllà de l’escola”, segons va explicar Higueras.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article