Xerrada online organitzada per la xarxa del Baix Llobregat Nord “Fem Xarxa Fem Empresa” per explicar la llei de la segona oportunitat

Economia.

Arxiu.
Arxiu.

La coneguda popularment com a Llei de la Segona Oportunitat és una norma que vol ajudar a persones i empreses amb problemes de solvència per aconseguir acords i rebaixes dels seus deutes. El proper 15 de desembre, l’advocat Jaume Rocabert oferirà una xerrada gratuïta online sobre el tema, les inscripcions ja estan obertes.

L’acte està organitzat pel projecte Fem Xarxa, Fem Empresa, la conferència està adreçada a empreses i persones insolvents que vulguin saber com poden començar de zero.

Un expert en la matèria explicarà com arribar a acords amb els creditors i aconseguir rebaixes i esperes en el pagament de les obligacions dineràries.

També comentarà els requisits necessaris per obtenir el perdó judicial dels deutes, la xerrada serà online i tindrà lloc el 15 de desembre, de 10.00 a 13.00h.

La inscripció és gratuïta i s’ha de realitzat en aquest formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvMWF_rwqvK_Gn0q4mNNOdv4aO_kBeCKPvgcX3pvS2LlEo7g/viewform 

Aquesta activitat divulgativa és una iniciativa de Fem Xarxa, Fem Empresa, un projecte impulsat pels ajuntaments del Baix Llobregat Nord per donar suport al teixit empresarial i ajudar els emprenedors a desenvolupar tot el seu potencial.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article