El PSC Baix Llobregat creu que “Catalunya no tindrà pressupostos l'1 de gener perquè el govern d'Aragonès està esgotat”

Política.

La federació socialista ha acollit una reunió de primers/es secretaris/àries i secretaris/àries d’Organització de les 30 agrupacions de la comarca.
La federació socialista ha acollit una reunió de primers/es secretaris/àries i secretaris/àries d’Organització de les 30 agrupacions de la comarca.

La Federació socialista es va reunir amb l'objectiu de valorar la situació política actual i abordar els reptes que té el partit en els propers mesos.

En aquest context, el primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha lamentat que Catalunya no tindrà pressupostos l’1 de gener de l’any vinent i ha dit que “l’únic responsable” d’aquesta situació és el president Pere Aragonès.

“Té un govern en minoria que no té la capacitat d’assolir acords amb altres forces polítiques i, el que és pitjor: està esgotat des que va començar la legislatura”, ha remarcat.

Poveda creu que ERC ha de decidir “d’una vegada per totes si accepta la mà estesa de Salvador Illa o si prefereix córrer el risc de no aprovar els pressupostos."

Per això, ha dit que "qualsevol governant amb un mínim de consciència sobre la situació econòmica i social que estem vivint optaria per la primera opció. Espero que Aragonès ho faci i no afegeixi més incertesa a la ciutadania.”

Per tot plegat, el primer secretari de la federació socialista ha instat ERC a aclarir-se i a deixar de jugar amb interessos que “poc tenen a veure amb els del conjunt de la població”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article