Esquerra l’ Hospitalet celebra que l'Ajuntament “rectifiqui i desbloquegi l'acord amb Educació per construir la nova escola Paco Candel”

Societat.

Imatge del projecte/ Des d'Esquerra Republicana s'ha treballat per desencallar l'acord i fer possible la construcció de l'escola.
Imatge del projecte/ Des d'Esquerra Republicana s'ha treballat per desencallar l'acord i fer possible la construcció de l'escola.

Aquest equipament està encara pendent que el Govern de la Generalitat validi el projecte constructiu, tot i comptar ja amb una partida assignada, “després que l'Ajuntament exclogués el departament d'Educació del procés participatiu i hagués incorporat alguns costos que són de competència municipal, com les obres d'urbanització o l'adequació del solar on s'ha de construir, que ara ha acceptat assumir.”

L'alcaldable republicà Jaume Graells ha manifestat “és una bona notícia que s'hagi pogut desencallar i esperem que, després de dos anys perduts per part de l'Ajuntament, s'aconsegueixi signar el conveni amb el vist-i-plau de les dues administracions i no s'allargui encara més el procés de licitació i execució de la nova escola”.

En aquest sentit, Graells s'ha mostrat preocupat per “l'alentiment i els problemes que té l'Ajuntament en molts processos de contractació”, i que això impliqui encara més retards.

“Les famílies no han d'esperar més”, ha afirmat. Des de la formació republicana lamenten la “manca de planificació i el bloqueig” per part de l'Ajuntament.

A més de l'escola Paco Candel, han explicat, “hi ha altres equipaments actualment aturats, com l'Institut Jaume Botey, amb el projecte i el finançament aprovat que porta més d'un any pendent que l'Ajuntament resolgui els problemes de parcel•lació en el solar de propietat municipal, o la manca de cessió d'espais per construir nous centres.”

Jaume Graells ha assenyalat que “el govern municipal, massa sovint, dificulta els acords amb altres administracions per fer-ne una batalla política i un ús partidista, i això perjudica tota la ciutadania de l'Hospitalet”,

I ha afegit que “des d'Esquerra Republicana hem treballat i continuarem treballant per facilitar els acords i fer d'interlocutors amb les diferents administracions, al servei de la gent de la ciutat”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article