“Xarxa de Negocis Cambra” la nova aposta de la Cambra del Baix Llobregat

Economia.

Per promoure les sinergies entre el teixit empresarial, compartir oportunitats de negoci i impulsar conjuntament els projectes empresarials.
Per promoure les sinergies entre el teixit empresarial, compartir oportunitats de negoci i impulsar conjuntament els projectes empresarials.

La iniciativa estableix com a propòsit contribuir a crear una xarxa de contactes empresarials sòlida, distribuïda territorialment i representativa de tota l’estructura productiva.

Concretament, la Xarxa de Negocis Cambra es tracta d’un espai empresarial que posa a disposició de l’empresariat local una eina que servirà per impulsar els seus negocis.

Aquest espai s’ha dissenyat perquè el teixit productiu creï sinergies i estableixi ponts amb altres negocis de la zona, per així potenciar la seva rendibilitat i competitivitat al mercat.

Per fer-ho, la Cambra del Baix Llobregat ha posat en marxa un equip de treball a l’àrea nord de la comarca, on es representaran els diversos actors empresarials necessaris per generar oferta i donar resposta a la demanda del mercat.

Els equips estan coordinats per un grup executiu, que promou les interrelacions; col•labora en l’estudi dels negocis generats entre els membres; dinamitza l’entorn empresarial del territori; i dona suport als membres perquè assoleixin els seus objectius.

Concretament, el nou grup que tindrà la seu a les oficines territorials de la Cambra, situades a Sant Feliu de Llobregat, se suma al que ja hi ha actiu a l’àrea de L’Hospitalet i que dinamitza el sud del territori.

L’ens territorial s’apropa així al conjunt de tota la comarca, posant en marxa dos grups territorials que contribuiran a activar i fer més competitiu l’entorn empresarial.

Una xarxa col•laborativa que impulsa la competitivitat i el creixement dels negocis La fita de la Xarxa de Negocis Cambra és que l’empresariat que s’hi adhereixi pugui incrementar fins a un 20% el seu negoci a l’any, segons l’activitat que representi. Per aquest motiu, els equips compten amb un seguit d’activitats promotores d’aliances entre els membres participants.

En primer lloc, la xarxa compta amb reunions setmanals presencials d’una hora on els membres intercanvien negocis i col•laboren conjuntament.

A més, la comunitat disposa d’una aplicació pròpia, un entorn privat i exclusiu per als membres, per dinamitzar l’intercanvi de negocis.

Per donar-ho a conèixer i apropar l’eina a l’empresariat, la corporació cameral ha elaborat un videogràfic que descriu la dinàmica i organització del projecte.

D’aquesta forma la Cambra del Baix Llobregat intensifica la seva aposta pel territori posant en marxa una iniciativa que dinamitza el conjunt de l’economia local i contribueix al creixement i la competitivitat dels negocis del territori.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article