Detingut però en llibertat un home que va cometre vuit robatoris violents a Barcelona Esplugues El Prat i l’Hospitalet

Societat.

Per cometre els robatoris i la fugida posterior utilitzava una motocicleta sostreta que ja s’ha pogut recuperar.
Per cometre els robatoris i la fugida posterior utilitzava una motocicleta sostreta que ja s’ha pogut recuperar.

Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal a Barcelona, de les unitats d’investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat i del districte de Sants - Montjuïc de Barcelona, van conformar un equip conjunt d’investigació per esclarir un seguit de robatoris amb violència en establiments comercials.

La investigació va finalitzar el 24 de novembre amb la detenció a l’Hospitalet de Llobregat d’un home de 35 anys com a presumpte autor de vuit robatoris violents comesos en establiments comercials de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Esplugues de Llobregat i El Prat de Llobregat.

La investigació es va iniciar després d’un primer robatori violent en un hotel ubicat al districte de Sants-Montjuic: un home irromp al vestíbul de l’establiment i s’endú 400 euros després d’intimidar el treballador que hi havia en aquell moment a la recepció i en presència d’un client. Des d’aleshores i fins al 30 de juliol es produeixen set robatoris més: quatre el 27 de juliol i tres més el dia 30.

Els robatoris seguien un mateix patró, amb elements coincidents, que van conduir els investigadors a determinar que al darrere d’aquests fets hi havia la mateixa persona: sempre els cometia un home sol, de característiques fisonòmiques molt semblants, que entrava als establiments mentre ocultava el rostre amb un casc de moto del mateix color, que usava guants i que intimidava, fos verbalment o amb una arma blanca, els treballadors.

Un cop consumat el robatori marxava del lloc amb petites quantitats de diners (entre 200 i 500 euros) amb la mateixa motocicleta, que la investigació ha determinat que era robada i que ja s’ha pogut recuperar.

Els agents han pogut acreditar vuit robatoris fins al moment: en quatre hotels, una benzinera, un bingo, una farmàcia i un supermercat d’alimentació, de les localitats d’Hospitalet, Esplugues i el Prat de Llobregat i Barcelona.

Les indagacions policials van poder identificar el presumpte autor dels robatoris, un home de 35 anys i que acumulava tretze antecedents policials.

El 24 de novembre agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet del Llobregat el van detenir en aquesta localitat a les 12:00 hores. L’endemà es va fer una entrada i escorcoll al domicili de l’arrestat on s’hi va trobar part de la roba utilitzada durant els robatoris.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article