Preocupació al Baix Llobregat pel tancament del mític Centre Comercial Llobregat de Cornellà

Economia.

Arxiu.
Arxiu.

En relació amb l’anunci per part de la Comunitat de propietaris del tancament del Centre a partir del proper 8 de gener de 2023, el consistori de Cornellà, òbviament el més afectat, vol subratllar, “que es tracta d’una decisió presa en l’esfera d’un operador privat, que desenvolupa una activitat econòmica a la ciutat, i que el consistori vetlla, en funció de les seves competències, perquè es compleixin les normatives vigents i en concret les relacionades amb l’ús establert d’aquest espai.”

La Junta de propietaris ha comunicat a l’Ajuntament que, a partir del 8 de gener de 2023, i de forma progressiva, es portarà a terme un pla de tancament, que contempla el desallotjament progressiu entre el 9 i el 28 de gener i el tancament definitiu a 31 de gener de 2023.

D’aquesta manera, acaba l’activitat comercial d’un centre que va ser un referent a la comarca. Inaugurat el desembre de 1994, compta amb una superfície de 35.000 metres quadrats i 1.600 places d’aparcament, i on l’empresa Carrefour S.A. ocupa actualment la zona dedicada a supermercat.

L’Ajuntament manifesta, “preocupació pel tancament i per les conseqüències que pot tenir, principalment per la pèrdua de llocs de treball i per la situació dels petits propietaris que van apostar pel centre en els seus inicis.”

Així mateix, valora molt positivament la comunicació enviada a l’Ajuntament pels responsables de l’empresa Carrefour S.A. informant que, un cop finalitzi la seva activitat al centre a partir del 8 de gener, reubicaran tot el seu personal en altres establiments de la companyia.

Finalment, l'Ajuntament expressa, "inquietud pel desconeixement sobre quines són les intencions darrere d’aquesta decisió, i la seva incertesa sobre quines poden ser les propostes sobre la futura orientació d’aquest espai de centralitat i rellevància econòmica local per part dels actuals propietaris d’aquest centre.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article