Les Autoritats Territorials de Mobilitat decideixen per tercer any consecutiu la congelació dels preus dels títols de transport per a l’any 2023

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

És una mesura per fomentar l’ús del transport públic, fer front a la crisi econòmica i assolir la descarbonització de la mobilitat. L’ATM de Barcelona ho ha aprovat durant el consell d’administració celebrat aquest dilluns al matí, la resta de les ATM ho han aprovat al llarg de la tarda, durant els seus respectius consells d’administració.

L’ATM de Barcelona, en canvi, ha decidit aplicar igualment la reducció addicional del 20% a la T-usual i a la T-jove, independentment que el govern espanyol prorrogui o no la reducció.

Per tant, en cas que l’Estat mantingui la reducció del 30%, la taula de transport públic del sistema tarifari de Barcelona es mantindria idèntica a la vigent al desembre de 2022.

L’ATM de Barcelona, on la T-Jove ja funciona però fins als 25 anys, ha acordat augmentar la validesa fins als 30 anys, equiparant-se al resta de sistemes tarifaris. En aquest cas, la mesura s’activarà quan s’hagin resolt les qüestions tècniques i administratives.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article