Presentades les millores a la línia MB3 del Bus urbà de Molins de Rei

Societat.

Es vol potenciar el transport públic.
Es vol potenciar el transport públic.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament de Molins de Rei i han presentat l'ampliació del servei de la línia MB3 de bus urbà, gestionat per l'AMB i integrat dins del servei de Bus Metropolità.

Així s'ha anunciat aquest migdia, en un acte que s'ha dut a terme amb la presència de l'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz; el primer tinent d'alcalde, Ramon Sánchez; el regidor de Mobilitat, Miguel Zaragoza, i el director de Serveis de Gestió i d'Administració del Transport de l'AMB, Diego Fernández.

Les millores entraran en funcionament a partir del 2 de gener del 2023 i seran la illora de la freqüència de pas: la línia de bus urbà MB3 tindrà una freqüència de pas de 60 minuts.

La ampliació de la cobertura horària i vuit noves expedicions: s'amplia la cobertura horària fins a les 9 del vespre. Actualment, el servei acaba a les 19.00 i, amb aquesta modificació, s'amplia dues hores més.

Adaptació d'horaris per afavorir la intermodalitat: s'adapten els horaris per millorar les connexions amb FGC i les necessitats detectades a primera hora del matí.

Els nous horaris permeten connectar millor els barris de muntanya amb el nucli de Molins i les estacions de tren, tant de Molins (Rodalies) com de la Floresta (FGC).

I la ampliació del recorregut i millora de la cobertura territorial per arribar al barri de les Guardioles: la línia MB3 amplia el recorregut a Molins de Rei i arribarà al nou barri de les Guardioles, amb tres parades noves.

El servei de bus urbà de Molins de Rei està format per 3 línies urbanes (MB1, MB2 i MB3), gestionades per l'AMB a través de l'operador Soler i Sauret i integrades dins del servei de Bus Metropolità.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article